Vestigingen Nederland Kruisweg 30 1861 LB Bergen Tel.: +31 6 290 355 50 Duitsland Weenermoorer Str. 193 26826 Weener Tel.: +49 4953 922 969
Specialist in stromingen Als ontwikkelaar of gebruiker van industriƫle producten, installaties en processen heeft u zelden de mo- gelijkheid voor uitgebreid onderzoek naar het gedrag van stromingen. Sinds 15 jaar kunt u terecht bij FlowMotion, een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de stromingsleer.
(Impressum, Copyright)
Wij lossen al uw stromingsproblemen op
De waarde van goed advies Alvorens een advies uit te brengen, verdiepen de adviseurs van Flow- Motion zich snel en grondig in de problematiek van de opdrachtgever. De vertaalslag van de nieuwste wetenschappelijke kennis naar de in- dustriƫle praktijk is de belangrijkste uitdaging voor de adviseurs van FlowMotion. Dit vraagt om heldere communicatie en een analytische en oplossingsgerichte instelling.
route . route .
Dankzij deze aanpak en een brede technische ervaring blijven de adviezen en oplossingen van Flow- Motion op lange termijn hun waarde behouden.
CFD berekeningen maken stromingsfenomenen zichtbaar.
raadgevend ingenieursbureau voor vloeistof-, gas en warmtestromen
(sinds 1996 )